Sant Pere de Torelló: la pluja no aigualeix la Fira de Sant Sebastià

Els carrers del centre del poble s’omplen de visitants.

Redacció osona.com
25 de gener del 2010
La Pluja va fer acte de presència a la Fira de Sant Sebastià.
La Pluja va fer acte de presència a la Fira de Sant Sebastià. | Xevi Mas
La pluja va fer acte de presència a la Fira de Sant Sebastià. Foto: Xevi Mas

La pluja fina que va estar caient durant tot el matí no va impedir que, aquest diumenge, la Fira de Sant Sebastià tornés a omplir de gent els carrers del centre de Sant Pere. Lògicament, no va haver-hi l'afluència que es podia preveure en cas de bon temps, però no va faltar ambient ni a les parades ni a les exposicions obertes a la sala de Caixa Manlleu i al Casal Cultural i Recreatiu.

L'acapte especial de sang també va ser un èxit, ja que es va arribar a 66 donacions, el triple del que sol ser habitual. La pluja va obligar a suspendre, això sí, l'actuació dels Randellaires al sector del Mas, i l'esmorzar de cassola es va servir a dins del bar del Casal Cultural i Recreatiu.

Es van fer normalment les passejades en poni i també va tenir molt bona afluència la parada de Comerç Just, als baixos de la rectoria. A la tarda, més de 150 persones van assistir al concert de música de cobla, a càrrec dels Lluïsos, amb què es tancaven els actes de l'Any Amades, al que s'ha sumat Sant Pere. Entre els assistents es van recollir 496,5 euros que es destinaran a la Creu Roja, per als damnificats del terratrèmol d'Haití.

Dels actes previs, dijous una quarantena de persones van assistir a l'àudiovisual sobre les Dolomites organitzat al Casal Cultural i Recreatiu, que divendres va organitzar un concert de versions amb el grup Paracaigudistes Acústics.

- Programa d'actes i fotos de l'any passat

Concert de la Cobla Lluïsos a l'església de Sant Pere. Foto: Griselda Castells

Acapte de Sang a Sant Pere de Torelló. Foto: Griselda Castells

Benedicció dels animals. Foto: Griselda Castells