La Fira de Sant Sebastià pren el relleu a la Setmana de la gent gran de Sant Pere

Parades de comerç, artesania i entitats, que es complementaran amb un munt d’activitats diverses.

Redacció osona.com
22 de gener del 2010
Fira de Sant Sebastià de Sant Pere de Torelló
Fira de Sant Sebastià de Sant Pere de Torelló | Lluís Verdaguer

Xerrada sobre seguretat a la Setmana de la gent gran de Sant Pere Foto: Griselda Castells

Una trentena de persones van iniciar el dilluns passat la III Setmana de la gent gran de Sant Pere, amb una caminada fins a Sant Roc que va acabar, a la tornada, amb una xocolatada al Casal Municipal de la plaça Monmany. Els actes van continuar aquest dimarts i dimecres a la tarda, amb xerrades sobre seguretat, a càrrec dels Mossos d'Esquadra, i sobre drets i deures de la gent gran. Dijous hi va haver un dinar de germanor al pavelló, gratuït, i per divendres s'ha organitzat una excursió a Barcelona per visitar el Poble Espanyol i passejar per la Rambla.

Ara, dissabte a la tarda hi haurà bingo i diumenge al matí, la tradicional parada de Comerç Just als baixos de la rectoria.

El relleu de les activitats a Sant Pere de Torelló l’ha pres la Fira de Sant Sebastià, que se celebra des d’aquest dijous, on hi ha hagut un audiovisual, fins el proper diumenge, dia 24 de gener. El programa del certamen inclou un concert jove, divendres, i la benedicció dels animals, dissabte.

La Fira tindrà el seu punt àlgid el diumenge, amb les tradicionals parades de comerç, artesania i entitats. El visitants també hi trobaran jocs infantils, l’exposició de pessebres i un acapte especial de sang, entre d’altres propostes.

Com cada any, el certamen també impulsarà una campanya solidària, els diners de la qual es destinaran a San Juan de Limaz, a Nicaragua.

Participants a la caminada de la Setmana de la gent gran de Sant Pere. Foto: Griselda Castells

Xocolatada de la Setmana de la gent gran de Sant Pere de Torelló Foto: Griselda Castells

Fira de Sant Sebastià de Sant Pere de Torelló, l'any passat. Foto: Lluís Verdaguer

Galeries de fotos de l'any passat(Lluís Verdaguer)
- Fira de St Sebastià
- Benedicció dels animals
- Concert dels SPT Band