Una empresa de Sant Julià ofereix oficines, transport i magatzem integrats

Redacció
06 d'octubre del 2008
 
NOTA DE PREMSA
 
Fredpicking proposa una inèdita solució de logística integral i oficina ‘claus en mà’ per superar la crisi
 
La fórmula, pionera en el sector de l’alimentació i els congelats, inclou un servei d’última generació per conservar aliments a temperatura controlada.

Vic, 2 d’octubre de 2008
 
Fredpicking, companyia dedicada a la logística de Sant Julià de Vilatorta (Barcelona), ha llançat una original proposta que combina la contractació del seus serveis de transport i d’emmagatzematge amb el lloguer d’una oficina com a solució integral perquè les empreses amb necessitats logístiques puguin estalviar costos i fer front a la crisi. Es tracta d’una oferta, pionera en el sector de l’alimentació i dels congelats a Catalunya, que està destinada no només a aquelles firmes de nova creació sinó també a totes aquelles que, a causa de l’actual context econòmic, vulguin reduir despeses fixes, com el manteniment de la seva infraestructura.
 
Instal•lacions avançades
 
La companyia que contracti el servei integral de logística de Fredpicking es beneficiarà d’una oficina ‘claus en mà’, que inclou llum, aigua, telèfon, internet, servei de neteja i espais comuns com sales de reunions i menjador, d’un eficient servei de transport i d’unes instal•lacions que destaquen per la seva tecnologia, ja que permeten la conservació i emmagatzematge de productes a temperatura controlada, sigui negativa (-18º), positiva (de 0º a 5º); o bé amb temperatura positiva i humitat sota control (entre 10º i 16º). “Volem interpretar l’actual situació econòmica com una oportunitat més que un problema i estem segurs que la proposta de logística integral, amb una oficina a punt per entrar-hi a treballar, suposarà un gran estalvi per a les empreses interessades”, afirma Josep Serrano, director comercial de Fredpicking, que destaca que l’empresa compta amb “unes instal•lacions a l’avantguarda del sector i amb una excel•lent ubicació, a prop de Vic i al costat de l’Eix Transversal (C-25)”.
 
Fredpicking inclou també en els seus serveis magatzems convencionals per satisfer qualsevol tipus de demanda i un sistema telemàtic per la gestió d’estocs i que dóna la traçabilitat des de l’origen de qualsevol producte i permet que el client pugui consultar a través d’Internet i a temps real el moviment de les seves mercaderies dins de les instal•lacions. Brinda, a més, assessorament per ajudar a trobar la millor solució a les necessitats logístiques d’una empresa i mesures d’optimització de recursos (cadena de distribució, reestructuració de magatzems,…) a partir d’un primer diagnòstic gratuït.
 
Després d’una trajectòria en el sector logístic de més de 10 anys, Fredpicking compte entre els seus clients amb diverses grans companyies del sector de l’alimentació i la distribució. Amb la seva proposta de logística integral, adreçada a petites i mitjanes empreses, vol ampliar i diversificar la seva cartera de clients.