Vic obre un hotel de dues estrelles a sobre de l’estació de tren

L’Hotel Estació del Nord té 14 habitacions. L’establiment ja té totes les places ocupades per a la setmana que ve.

Redacció osona.com
10 de setembre del 2010
576_1284134709hotel3
576_1284134709hotel3 | Adrià Costa
Els propietaris de l'Hotel Estació del Nord, aquesta tarda. Foto: Adrià Costa

L’Hotel Estació del Nord de Vic s'ha inagurat avui divendres, dia 10 de setembre, amb un acte que ha tingut lloc a les 5 de la tarda. A l'acte hi han assistit diverses autoritats, entre les que hi havien tres regidors de Vic: Dolors Pena, Josep Burgaya i Xavier Solà.

L’establiment té dues estrelles i està ubicat a la primera planta de l’edifici de l’estació de tren. Disposa de 14 habitacions, 10 de dobles i quatre d’individuals.

El nou hotel pretén cobrir una franja de clients que busquen preus econòmics. Els preus de les habitacions encara no estan fixats i dependran de la temporada, però en principi, una individual se situarà al voltant dels 40 euros la nit. L’hotel només cobrirà l’allotjament (no es faran esmorzars ni cap altre tipus d’àpat)

Una de les habitacions dobles. Foto: Adrià Costa

“No tenim preferència per cap tipus de clientela però pensem que l’hotel pot ser atractiu per fires, gent de negocis o turisme de cap de setmana. A més, la seva ubicació al centre de la ciutat pot facilitar l’ocupació”, diu un portaveu de l’establiment. De moment, l’hotel ja té totes les habitacions reservades de cara a la setmana que ve, quan se celebrarà el Mercat de Música Viva de Vic.

L’Hotel Estació del Nord està gestionat per l’empresa Serveis Hotelers Vila Dot, una empresa de caire familiar que ja havia portat l’Hotel Porta de Núria, de Ribes de Freser.

- Anar al web de l’hotel(propera obertura)

El nou hotel està situat sobre l’edifici de l’estació de tren. Foto: Adrià Costa
Arxivat a