Deu curses a les Duatlons de Muntanya Terra Endins

El circuit s’inicia diumenge a Sant Feliu Sasserra.

Redacció osona.com
01 de setembre del 2010
Ahir dilluns 31 d’agost es va presentar a la Sala de Plens del Consell Comarcal d’Osona la 3a edició del circuit de Duatlons de Muntanya Terra Endins, que s’iniciarà el proper 5 de setembre  a Sant Feliu Sasserra i finalitzarà el 13 de març del proper any a Centelles.

Aquest circuit pretén unir i fomentar la participació a les duatlons de la Catalunya interior, a través d’un calendari conjunt que comptabilitzarà els resultats de tots aquells participants que el vulguin seguir i completar.

La presentació va ser presidida pel president del Consell Comarcal d’Osona, Miquel Arisa, i pel conseller delegat d’Esports, Josep Musull, que van remarcar la vitalitat d’aquesta modalitat esportiva que afavoreix la participació d’esportistes populars en varis municipis de la comarca, la consolidació d’Osona com a referent en la creació i desenvolupament de proves, el caràcter no empresarial de l’organització així com el fet que es premiï la participació dels més joves i dels més grans.

En aquesta edició, el circuit compta amb 10 proves ( vuit a Osona, una al Berguedà i una al Bages) i els participants es divideixen en tres categories: Sub-23 (a partir de l’any 1988), veterà de 41 a 50 anys i màster ( més de 50 anys). El calendari d’aquesta edició és el següent:

Sant Feliu Sasserra     5 de setembre de 2010    duatlostfeliusasserra.blogspot.com
Bellmunt     12 de setembre de 2010     www.duatlobellmunt.com
Voltreganès     26 de setembre de 2010     www.ceva.cat/duatlo
Taradell     3 d'octubre de 2010     duatlotaradell.spaces.live.com
Tona     24 d'octubre de 2010    www.duatlodetona.wordpress.com
Puig-reig     7 de novembre de 2010     www.cquie.org
Viladrau     28 de novembre de 2010     duatloviladrau.blogspot.com
Lluçanès     5 de desembre de 2010     duatlodeprats.blogspot.com
Folgueroles     30 de gener de 2011     duatlobttfolgueroles.blogspot.com
Centelles     13 de març de 2011     www.duatlocentelles.cat