«La Roja» i les banderes espanyoles obren un intens debat a Osona.com

Allau de comentaris i visites a la notícia i les fotos de la celebració de la victòria de la selecció espanyola a la Copa del Món. A la imatge, la plaça Fra Bernadí de Manlleu, diumenge al vespre.

Redacció osona.com
12 de juliol del 2010
Celebració de la victòria d'Espanya al Campionat del Món de futbol, a la plaça Fra Bernadí de Manlleu.
Celebració de la victòria d'Espanya al Campionat del Món de futbol, a la plaça Fra Bernadí de Manlleu. | Adrià Costa
Alguns dels asistents a la celebració de la plaça Fra Bernadí de Manlleu, cantant la Marcha Reial amb el braç alçat. Foto: Adrià Costa

La selecció espanyola de futbol, més o menys el Barça amb algun afegitó, ha guanyat el Campionat del Món de futbol al vèncer Holanda a les acaballes de la pròrroga. L'únic gol del partit l'ha fet el blaugrana Andrés Iniesta. En l'equip campió hi ha fins a set catalans, Cesc Fàbregas, Carles Puyol, Gerard Piqué, Xavi Hernández, Joan Capdevila, Víctor Valdés i Sergio Busquets, que ara per ara no poden jugar en una selecció catalana.

Després del xiulet final de l'àrbitre, els aficionats de “la Roja” a la comarca d’Osona s’han concentrat en alguns punts, com la plaça Fra Bernadí de Manlleu o la plaça Major de Tona, per expressar la seva alegria i fer onejar banderes espanyoles. S’han sentit molts petards i també s’han organitzat fileres de cotxes que feien sonar el seu clàxon.

A la plaça Fra Bernadí, alguns dels assistents no han tingut cap problema en cantar la Marxa Reial, amb el braç aixecat. Una de les pancartes que es podien veure en aquest punt era més que eloqüent: “Y al que no le guste, que se vaya. Esto es España”. Ja ho sabeu.

La notícia i les fotos publicades en aquesta notícia ha donat peu a un intens debat entre els lectors d'Osona.com.

Unes 150 persones han celebrat la victòria de «La Roja» a la plaça Fra Bernadí de Manlleu. Foto: Adrià Costa
Arxivat a