El Pelegrinatge de la Creu dels Joves passa per Vic

Redacció
07 de juliol del 2010
El pelegrinatge consisteix en un recorregut que porten a terme grups de joves cristians per un itinerari dels bisbats de Vic i de Solsona, del 28 de juny al 9 de juliol. A Vic, aquest dimarts, dia 6, la processó va sortir de les Germanetes dels Pobres i va arribar fins a la Catedral, on va tenir lloc una cerimònia religiosa. El bisbe Romà Casanova va formar part de la comitiva.

El web del bisbat explica que "en presència del germà Roger de Taizé i de la Mare Teresa de Calcuta, el papa Joan Pau II va posar en mans dels joves la creu que l’any 1984 havia presidit l’any
de la Redempció: la Creu dels joves. Amb motiu de la propera Jornada Mundial de Joves (Madrid, agost 2011) acollirem la Creu dels joves als nostres Bisbats. La creu, a més dels actes adjunts, visitarà hospitals, residències, centre penitenciari, i llocs signifi catius. Grallers, concerts, la moixiganga, activitats lúdiques també seran part del pelegrinatge. Els joves pelegrins tindran espais de lleure i diversió, de convivència i de pregària."

- Més info des del web del Bisbat de Vic.
Arxivat a