Francesc Codina es perfila com el candidat preferit de la comunitat universitària

Els altres dos noms de la terna proposada són Marta Otero i Pere Quer.

Redacció osona.com
22 de juny del 2010
Francesc Codina
Francesc Codina | SAV - UVic
Francesc Codina Foto: SAV - UVic

Dins del límit màxim que es va establir, aquest dimecres dia 23 seran entrats al registre els noms dels components de la terna que la comunitat universitària de la UVic proposa al Patronat per tal que els tingui en compte a l'hora d'elegir el futur rector de la institució acadèmica. Els tres presenten el mateix programa, que ha consensuat un grup representant de la comunitat universitària.

Els candidats són els doctors Francesc Codina, actual degà de la facultat d'Educació; Marta Otero, vicerectora de Recerca i Transferència de Coneixement; i Pere Quer, de la Facultat de Ciències Humanes, Traducció i Documentació. Tot seguit, el Patronat de la Fundació Universitària Balmes elegiria el futur rector entre aquests tres noms i el de Jordi Montaña, que va ser  proposat fa uns dies pel president de la FUB i alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal. Tot indica que el candidat preferit de la comunitat universitària seria Francesc Codina, que en els darrers dies ha destacat per la seva oposició frontal als plantejaments de l'alcalde de Vic.

------------------
NOTA DE PREMSA
COMUNITAT UNIVERSITÀRIA


Benvolgudes i benvolguts,

D’ençà de la compareixença a l’Aula Magna el 10 de juny de la rectora i dels representants sotasignats, s’ha anat complint amb el compromís públic d’elaborar un programa per a una candidatura interna a rector o rectora de la nostra Universitat. En el procés, totalment obert, hi ha participat tothom qui ha volgut, tal com es va acordar al final de la reunió d’aquell dia. Paral•lelament, s’han anat completant les visites personals als patrons de nova incorporació i s’ha dut a terme un seguit de gestions. Entre les més destacades, una entrevista amb el President de la FUB, una altra amb el Conseller Josep Huguet i els tres patrons de la Generalitat i una trobada a la Universitat de Vic amb el Dr. Jordi Montaña, que va presentar la seva candidatura a la FUB. 

En el moment de redactar aquest comunicat, el programa es troba en fase de revisió final i està previst que es presenti al registre demà dimecres, dia 23, data límit de la convocatòria. Pel que fa a la candidatura a rector o rectora,  s’ha acordat presentar tres candidats interns (Dr. Francesc Codina, Dra. Marta Otero i Dr. Pere Quer), que comparteixen el mateix programa, per tal que el Patronat pugui, segons els Estatuts de la FUB, escollir el que consideri més idoni.

Signants
Anna Andreu, Montse Ayats, Consol Blanch i Manuel Llanas 

- Anar al bloc dels estudiants de la UVic: "Què està passant a la UVic"
- Més informació sobre les eleccions al rectorat
- Web de la UVic
- Web de Jordi Montaña
Arxivat a