La BikeaVic'10 es passeja pel Bages

La ruta de BTT amb GPS O llibre de ruta tenia un recorregut de 75 km.

Redacció osona.com
08 de juny del 2010
BikeaVic'10
BikeaVic'10 | Albert Arumí
BikeaVic'10 Foto: Albert Arumí

Durant la jornada del diumenge 6 de juny es va dur a terme una nova edició de la BikeaVic, una ruta de mountain bike amb GPS o llibre de ruta organitzada per la Unió Excursionista de Vic, que cada any surt de diferents llocs de Catalunya.

Enguany la sortida va ésser des de l'aparcament de Sant Benet del Bages. Es va passar per Monistrol de Calders, per Moià i finalment es va arribar a Vic.

Un total de poc més de 50 ciclistes, vinguts de diferents parts de Catalunya, amants de la btt es van aplegar a primera hora del matí ala zona esportiva de Vic per a carregar les bicicletes al camió i un autocar els va dur fins al punt de sortida. Aproximadament a les 8 del matí es va donar la sortida des de l'aparcament de Sant Benet del Bages i els primers ciclistes arribaven a Vic a quarts d'una, mentre que els darrers ho feren sobre les 3 de la tarda. Enguany cal destacar el bon nivell general dels ciclistes que van pedalar durant 75 km i quasi 2.000m de desnivell acumulat.

Al mateix temps es va realitzar un altre recorregut de BikeaVic, un recorregut més curt, amb sortida i arribada a Vic, per aquells que s'inicien a aquest esport o que no tenen tant de temps el diumenge al matí. No va haver-hi tants adeptes per aquest recorregut, però tot i així els que el van realitzar en varen quedar molt contents.

- Més informació
Arxivat a