Joan Contijoch: «Una assemblea emotiva, l'última de Caixa Manlleu»

El president de l'entitat financera afirma davant els assemblearis que la fusió d'Unnim era la "millor solució".

Quico Sallés
17 de maig del 2010
| Adrià Costa
Moment de l'assemblea de Caixa Manlleu aquesta tarda. Foto: QS/lNació Digital

Tarda de dilluns, seu corporativa de Caixa Manlleu. Darrera assemblea de l'entitat osonenca com a tal. Demà dimarts serà presentada oficialment la nova entitat que neix de la seva fusió amb les caixes de Terrassa i Sabadell: Unnim. El projecte que segons els president de l'entitat osonenca, Joan Contijoch, era la millor "solució per Caixa Manlleu".
 
Un emotiu discurs de Contijoch ha  obert la darrera assemblea. Un breu parlament amb que ha repassat la història i les bases ideològiques de la Caixa osonenca: cultura de l'estalvi i cristianisme que entén que cert capitalisme és pecat. I en referència als temps ha encetat l'exposició amb tota una declaració d'intencions: "Tanco una porta i n'obro un altra amb molt més futur, la fusió de Caixa Manlleu era un pas necessari a la vista de la realitat econòmica que s'està patint", ha sentenciat Contijoch. Ha defensat la fusió argüint que "defensa el benestar, permet mantenir el nom dins el territori i no acomiadarà ningú tràgicament".
 
La sensació entre els assistents era una certa resignació amb cert perfum d'optimisme. Al capdavall ja ho deia Hobbes, la naturalesa de l'home serà tranquil·la quan domini la competència, la desconfiança i la glòria. Unnim és una realitat i en el seu ADN s'hi desxifra Caixa Manlleu.

Més informació Diaridelacrisi.cat 

Foto: Adrià Costa

Foto: Adrià Costa

Foto: Adrià Costa
Arxivat a