El Barça guanya la Lliga!

Redacció osona.com
16 de maig del 2010

El Barça ha hagut d'esperar a l'última jornada per guanyar la Lliga més agònica i disputada de les últimes temporades. Els blaugrana han aconseguit el seu vintè títol de Lliga després d'apallissar el Valladolid al Camp Nou per 4 gols a 0. L'equip de Guardiola ha aconseguit 99 punts al campionat, tres punts més que el Reial Madrid. Els blancs han empatat amb el Màlaga a la Rosaleda per 1 gol a 1, i han quedat en segona posició.

És el quart títol d'aquesta temporada per als blaugrana, si bé és el primer de l'any 2010. Abans havien guanyat la Supercopa d'Europa, la Supercopa d'Espanya i el Mundial de Clubs. És també el setè títol de l'era Pep Guardiola a la banqueta blaugrana.
 
Milers de culés han celebrat aquest diumenge a la nit,  als carrers de la comarca d’Osona, el títol de lliga que ha aconseguit el Futbol Club Barcelona després de guanyar una de les competicions més disputades dels últims temps. Enguany, però, la festa al carrer no ha estat tan multitudinària com en d’altres ocasions. Per diverses raons.

 La primera, perquè la celebració del títol ha coincidit amb el darrer partit a l’Estadi i, tan bon punt s’ha acabat el matx, el club ja havia preparat una gran festa amb tots els espectadors, que no s’han mogut dels seus seients. La celebració, que ha durat més d’una hora, ha estat retransmesa en directe per diverses televisions. Molts culés s’han estimat més continuar asseguts al sofà veien els discursos dels tècnics i jugadors. 

- Més informació del matx i la festa del Barça

Arxivat a