Vic estrena un circuit esportiu d’11 km

Es pot recórrer a peu, correns o en bicicleta i s'hi poden fer exercicis d'estiraments i musculació, amb aparells inclosos.

Redacció osona.com
27 d'abril del 2010
Els aparells per fer musculació, al circuit de Vic.
Els aparells per fer musculació, al circuit de Vic. | Ajuntament de Vic

Els aparells per fer musculació, al circuit de Vic. Foto: Ajuntament de Vic 

Aquest diumenge al matí més de 200 persones van participar en la  inauguració del nou circuit esportiu de Vic; alguns van fer-lo amb bicicleta, d’altres el van per a peu, també el van fer corrent i fins i tot algunes persones el van fer passejant el seu gos.

El bon temps va acompanyar tota la jornada esportiva que va acabar a les 11:00 h al Parc Jaume Portell amb els parlaments institucionals a càrrec de la regidora d’Esports, Montserrat Rovira; el representant de l’àrea d’Esports de la Diputació de Barcelona, Abel Garcia; i el gerent de Fitness Vic i assessor tècnic del circuit, Jaume Palau. Tots tres van coincidir amb les grans possibilitats que té aquest circuit per practicar esport i a la vegada fer ciutat. D’altra banda també es va destacar que la instal•lació de les màquines per a fer exercici són una aposta clara per conscienciar a la ciutadania de la importància de fer esport per la salut humana.

Mapa del circuit esportiu de Vic. Foto: Ajuntament de Vic

El recorregut és circular i té 11 km d’extensió, tot i que compta amb tres itineraris addicionals: el primer avarca la zona del Puig dels Jueus i té una llargada de 2 km; el segon es troba situat a la zona de Sant Llàtzer amb 1,3 Km; i el tercer segueix part del recorregut del riu Mèder amb 1,3 km. El representant de Fitness Vic també ha afirmat que aquest itinerari es pot fer a tot temps i el pot fer tota persona, ja que és molt planer.  El recorregut compta amb la singularitat de que en diferents punts s’hi poden fer exercicis d’estiraments, exercicis cardiovasulars i de musculació. A més, hi ha algun punt on es pot practicar el salt de llargada i on l’usuari pot mesurar-se la seva marca i, fins i tot, convertir-se en un índex d’autosuperació, ha apuntat Jaume Palau.

Aquesta nova instal•lació esportiva de lleure permetrà que l’usuari pugui descobrir zones i racons de la ciutat.

- Més informació

La zona dels salts del circuit de Vic. Foto: Ajuntament de Vic
Arxivat a