Tona gaudeix amb el millor patinatge artístic del món

La II Gala de Show conjunts d’Osona compta amb la participació del CP Sant Celoni, entre d’altres.

Redacció osona.com
01 de març del 2010
Un dels grups participants a la Gala.
Un dels grups participants a la Gala. | Josep Font

Un dels grups participants a la Gala. Foto: Josep Font

Amb un pavelló d’esports de Tona ple de gom a gom, s’ha celebrat aquest diumenge la II Gala de Show conjunts d’Osona. Cal destacar l’actuació estel•lar del CP Sant Celoni, actuals campions d’Europa, amb “Auch!!” excel•lent coreografia i domini de treball de peus amb forta càrrega emotiva, i del CP El Masnou amb “Mou-me i Mira’m”, on des de la foscor emergeixen un grup d’ulls que observen un original calidoscopi de llums i colors .

També han actuat el grup gran del CPA Tona  amb “Troços de Felicitat” i altres destacats grups catalans com Malgrat i Sant Just. El CPA Tona i la majoria dels conjunts participants a la Gala, estan classificats per disputar, del 12 al 14 de març el Campionat d’Espanya que se celebrarà a Pamplona.

La Gala també ha comptat amb l’actuació individual de diferents patinadors de Tona , Manel Pérez, Marc Tort, Anna Cilleros, Aleix Torres, Anna Tort i Clàudia Borràs, i de la parella de dansa, Marina Gibaja i Ivan Dot.

L’acte ha finalitzat amb l’actuació del grup cadet de Tona, brillants campions de Catalunya 2010, que, amb “Il•luminant el Cel”, han aconseguit omplir la pista amb un esclat de llums i colors autèntics jocs artificials.

Arxivat a