El programa de TV3 «Divendres» s'instal·la a Torelló

La unitat mòbil del magazín cobreix el Carnaval de Terra Endins, del 8 a l'11 de febrer.

Redacció osona.com
10 de febrer del 2010
Espertac Peran, aquest dilluns al cop d'estat del rei Carnestoltes.
Espertac Peran, aquest dilluns al cop d'estat del rei Carnestoltes. | Adrià Costa

Espertac Peran, aquest dilluns al cop d'estat del rei Carnestoltes. Foto: Adrià Costa

El programa “Divendres” és el nou magazín de les tardes de TV3 (16:30h - 18:15h). L'Espartac Peran, acompanyat d'una unitat mòbil, visita cada setmana una localitat diferent de Catalunya. Des d'allà, es fan connexions en directe, que recull a plató en Xavi Coral.

Aquesta setmana del Carnaval de Terra Endins, el programa de TV3 s’emet des de Torelló. Al llarg de quatre dies, des del dilluns 8 de febrer fins el dijous 11 de febrer, "Divendres" fa connexions amb Torelló on hi ha instal•lat el seu plató mòbil, concretament a la plaça Nova.
 
L’encarregat de conduir els exteriors del programa és Espartac Peran. Des del plató mòbil, es fan connexions en directe, que recull a plató en Xavi Coral. "Divendres" té lloc, doncs, dins i fora de TV3. És un programa amb dos platós perfectament interrelacionats, on es va descobrint que les petites històries quotidianes també poden ser qüestions universals.
 
La infraestructura que mou el programa és de grans dimensions, i consta de dos tràilers (l’un amb el plató mòbil i l’altre amb la unitat mòbil) i mitja dotzena de vehicles. Per aquest motiu, de dilluns a dijous de la setmana vinent no es podrà circular ni estacionar a la plaça Nova, tret per la part inferior, pel passatge Onze de Setembre al passatge Barcelona. 
 
Espartac Peran, com podeu observar a la fotografia superior, va assistir al ple del passat dilluns, disfressat de vassall, on el rei Carnestoltes va declarar la República de la Barrila.

- Anar al web del programa
----------

- Tota la informació del Carnaval de Terra Endins de Torelló
- Programa d'actes del Carnaval

Galeries de fotos del Carnaval de Terra Endins
- Cop d'estat (2010)
- Presentació (2010)
- Rua (2009)
- Nit de Senyoretes a la carpa (2009)
- Senyoretes (2009)
- El Pullassu (2009)
- Presentació (2009)
- Rua (2008)
- Senyoretes (2008)
- Rua (2007)
- Senyoretes (2007)
- Senyoretes (2006)

Arxivat a