El polígon entre Folgueroles i Vic, endavant

Es modificarà el PGOU de l'àmbit de l'ermita de Sant Francesc.

Redacció osona.com
03 de febrer del 2010
El ple de l'Ajuntament de Vic ha aprovat avui l’encomana a la Direcció General d’Urbanisme del Departament i Obres Públiques de la formulació de la modificació del PGOU a l’àmbit de l’ermita de Sant Francesc, tal com ja va aprovar la setmana passada l’Ajuntament de Folgueroles. La decisió obre les portes a la construcció del polígon supramunicipal entre Vic i Folgueroles.

A la pràctica, això significarà que es protegirà el meandre en aquesta zona i s’optarà per construir un polígon discontinu, o sia, partit per la meitat. Els dos municipis hi estan d’acord, tal com ha explicat el regidor Xavier Solà a Osona.com .

Les avantatges d'aquest polígon seran que estarà molt ben dotat en servei i pensat per encabir empreses de grans dimensions. La parcel-la més petita tindria una hectàrea. Aquest fet fa que aquest nou polígon “no vingui a substituir cap polígon existent” sinó que que ha de servir per emplaçar empreses que necessitin espai, en paraules del director d’Urbanisme, Pere Solà (quan es va anunciar fa uns mesos).

- Notícies publicades, 1
- Notícies publicades, 2
Arxivat a