El Badanadal de Manlleu obre les dues pistes de gel

Ludoteca i activitats de Nadal fins al 10 de gener.

Redacció osona.com
18 de desembre del 2009
Pista de gel a la plaça Fra Bernadí de Manlleu
Pista de gel a la plaça Fra Bernadí de Manlleu | Adrià Costa

Pista de gel a la plaça Fra Bernadí de Manlleu, aquest dijous. Foto: Adrià Costa

Un any més, durant el període de Nadal a Reis, el centre de Manlleu es transforma en un espai especialment pensat per als infants i el jovent, perquè gaudeixi de la màgia d'aquestes festes. Es tracta del Badanadal, que se celebra del 17 de desembre al 10 de gener.

Els més de 30.000 visitants que s’esperen podran gaudir de la pista de gel més gran de Catalunya (600 m2) i una pista infantil (100 m2) amb uns pingüins patinadors que ajudaran als més petits a fer els seus primers passos sobre el gel de la plaça Fra Bernadí. La pista de gel s’ha obert aquest dijous (veure fotos).

A més, uns 3.000 nens i nenes podran gaudir de la ludoteca infantil dins una carpa climatitzada amb servei de ludoteca pels infants (jocs, tobogans, tallers...), i una granja cafeteria per tastar una xocolata calenta i llepar-se els dits, un mercat artesà.... En aquesta edició, aquest espai s’ha potenciat, amb moltes més activitats.

Tot això acompanyat d’un extens programa d'activitats a gust de tothom. Des de taller de tions, contes i concerts, fins a pastorets, motos o antiquaris.

Una de les novetats d’enguany és que la Cavalcada de Reis torna a canviar de recorregut. Després de l’experiència de l´any anterior de passar només pels carrers més cèntrics i sense carrosses grans, aquest any es torna a un recorregut llarg, amb carrosses grans.

- Anar al web del Badanadal

Galeries de fotos d'edicions anteriors
- Pista de gel (2009)
- Cloenda Badanadal (2008)
- Badanadal (2008)
- Pista de gel (2008)
- Taller de Tions (2008)
- Pista de gel (2007)
- Badanadal (2006)

Presentació del Badanadal 2009. Foto: Josep M. Costa

Arxivat a