Joan Laporta: «Catalunya es desperta!»

Redacció osona.com
11 de desembre del 2009
Joan Laporta
Joan Laporta | Adrià Costa



També ha llançat la idea del "somni català", al qual cal incorporar totes les persones que han vingut  a viure a casa nostra des d'arreu del món. Gegants, actuacions i vídeos han convertit el míting en una animada festa. Osona.com ha retransmès l'acte via twitter, en format text, en aquesta mateixa pàgina.
- Galeria de fotos (A.Costa i X. Mas)

Emotiu. Així es pot definir l'acte final de campanya del 13 D organitzat per Osona Decideix. La plaça Major de Vic ha escoltart els parlaments d'Alfons López Tena, director executiu de la consulta, i de Joan Laporta, autèntica estrella del míting final.
 
En un ambient festiu, heterogeni d'edats i popular, que el fred vigatà d'un divendres al vespre no ha refredat, s'ha tancat una treballada campanya per celebrar un referèndum sobre la independència de Catalunya a la gran majoria de municipis d'Osona. 

L'escalfor enèrgica del públic ha aplaudit i corejat consignes mentre escoltava com les personalitats de la comarca donaven suport a la consulta de diumenge o s'emocionaven visionant el discurs de Pau Casals a l'ONU el 1971.

El punt més èpic de la nit ha estat la intervenció del president del Barça, que no ha deixat sense menjar a la premsa estatal afamada de titulars cridaners sobre les llibertats de Catalunya. Laporta, compromès, ha afirmat que “diumenge no val a badar, cal anar a votar i cal votar sí!”. “Catalunya és una nació , i ara es desperta!” , ha reblat entre aplaudiments del públic.

L'acte ha finalitzat amb la interpretació per part dels assistents de l'himne dels Segadors mentre la plaça Major s'il·luminava amb centenars de bengales i es vestia amb una senyera de 60 metres d'alçada. Un Visca Catalunya lliure i la repetició constant d'un missatge enviat aquesta nit per López-Tena, esperit organitzador de la consulta a la comarca, “Diumenge guanyarem!”.

- Més info de campanya des del web Osona Decideix

-------

PROGRAMA DE L'ACTE
Lloc: plaça Major de Vic
Hora: 18.30h

PRÈVIA
18:00 .-Comença l'acte amb els gegants.
18:20.- Vídeo de municpis d'Osona on es fa la consulta.

INICI DE LACTE
18:30.- Presentació de la a plataforma Osona decideix.
Projecció del vídeo. "Pau Casals a la ONU i el de les personalitats osonenques".
18:45 .- Parlament de López Tena
19:00h.- Presentació del vídeo dels països europeus que s'han independitzat el darrer segle.
19:15h.- Parlament de Joan Laporta.

Arxivat a