CiU, ERC i CUP demanen junts el vot dels vigatans per la independència

Els diputats europeus Ramon Tremosa, Oriol Junqueras i l'escriptor Julià de Jódar fan un acte unitari al Remei.

Redacció osona.com
11 de desembre del 2009
CIU, ERC i CUP de Vic uneixen forçes per demanar el Sí a la independència
CIU, ERC i CUP de Vic uneixen forçes per demanar el Sí a la independència | Adrià Costa


Aquest dijous, dia 10 de desembre, s'ha celebrat al Centre Cívic del Remei-Estadi de Vic un acte unitari amb membres d'ERC, CiU i la CUP. Els tres partits han donat suport a la consulta d'independència que es farà el proper 13 de desembre a Vic i han demanat el vot afirmatiu dels ciutadans.

A l'acte, hi han participat els diputats europeus Ramon Tremosa (CiU) i Oriol Junqueras (ERC) i l'escriptor Julià de Jódar (CUP).

MANIFEST UNITARI PER LA INDEPENDÈNCIA

Les seccions locals de Convergència i Unió, Esquerra Republicana de Catalunya - JERC i les Candidatures d’Unitat Popular a la ciutat de Vic volem comunicar als ciutadans i ciutadanes de Vic que:
 
1 – Donem suport a la comissió VIC DECIDEIX en l’organització del Referèndum per la independència que es celebrarà a la ciutat de Vic el proper 13 de Desembre.

2 - Fem una crida a la ciutadania vigatana a que participi activament davant la consulta convocada el dia 13. Cal que la gent voti per poder expressar les seves idees i opinions.

3 - Així mateix, fem una crida a que davant la pregunta del referèndum, es voti afirmativament. Amb un SÍ clar i rotund que expressi l’anhel dels catalans i les catalanes d’esdevenir un estat independent.

Amb aquest objectiu, convidem a tothom a participar a l’ACTE UNITARI PER LA INDEPENDÈNCIA que tindrà lloc el proper dijous 10 de Desembre al Centre Cívic Remei-Estadi a les 21:00h.
 
L’acte comptarà amb la participació de :
- Julià de Jòdar   (CUP)   
- Oriol Junqueras  (ERC)
- Ramon Tremosa    (CiU)
I la col·laboració musical d’en Pep Poblet.

Vic, 2 de desembre de 2009

David Sala i Cuervas, President de CDC Vic
Raül Escobar i Presseguer, President d’Esquerra Vic
Laia Jurado i Canadell, Regidora de la CUP a l’Ajuntament de Vic
Arxivat a