Vall del Ges Decideix omple a vessar el local

Prop de 300 persones assisteixen a Torelló a l'acte central de la campanya del referèndum d'independència.

Redacció osona.com
08 de desembre del 2009
Acte de Vall del Ges Decideix a Torelló
Acte de Vall del Ges Decideix a Torelló
Prop de 300 persones han assistit aquest dimarts al vespre a l'acte central de campanya del referèndum d'independència, convocat per Vall del Ges Decideix al local del barri de Montserrat, de Torelló.

Les crítiques a l'alcalde Miquel Franch i a l'equip de govern per haver-se negat a donar suport a la moció de les consultes van ser una constant al llarg de la nit. Els alcaldes de Sant Vicenç de Torelló i Sant Pere de Torelló van remarcar el crràcter d'exercici democràtic fonamental que tenen les consultes de diumenge i van cridar els veïns a la participació.

Alfons López Tena, coordinador d'Osona Decideix, va denunciar les pressions que les autoritats espanyoles estan fent per atemoritzar els col·lectius d'immigrants extracomunitaris per tal que no votin, "i en alguns casos ho estan aconseguint", es va plànyer.

La vetllada va comptar amb actuacions musicals, lectura de textos i fins i tot una representació teatral còmica en clau de sàtira. L?acte va culminar amb la pujada a l'escenari dels membres de la comissió organiztadora, que van fer costat a l'exalcalde Josep Solà quan fer la lectura del manifest de la consulta.

A la sortida de l'acte, en ple carrer, els assistents van recollir uns 600 exemplars de l'edició en paper d'Osona.com per repartir-los als seus veïnats i llocs de treball.

Arxivat a