CiU i ERC entren en campanya a Taradell amb un acte unitari

Oriol Junqueras (eurodiputat per ERC) i Francesc Homs (diputat per CIU) demanaran plegats el "sí" a la consulta sobiranista.

Redacció osona.com
01 de desembre del 2009
Oriol Junqueras i Quico Homs
Oriol Junqueras i Quico Homs



En una iniciativa insòlita en unes eleccions al nostre país, les assemblees locals de CIU i ERC de Taradell han decidit organitzar un acte unitari per demanar a la població de Taradell la seva participació massiva a la consulta del proper dia 13 de desembre, recomanant el vot pel “sí”.

El míting es farà aquest divendres a 2/4 de 9 del vespre a Can Costa i Font i contarà amb la presencia del diputat per Convergència Francesc Homs, veí de Taradell, i amb la de l’euurodiputat d’ERC, l’historiador Oriol Junqueras. 

Els partits politics col•laboren d’aquesta manera i donen suport de manera explicita a Taradell Decideix, la coordinadora taradellenca que organitza la consulta i en una nota de premsa (que han enviat conjuntament) li mostren el seu agraïment per “la feina que està realitzant a favor de la celebració de la consulta”.

Bloc de la consulta: http://consulta.taradell.com

-----------------
NOTA DE PREMSA CONJUNTA DELS DOS PARTITS

ERC I CiU DE TARADELL ORGANITZEN UN ACTE CONJUNT PEL SÍ A LA CONSULTA DEL 13-D

Donada la convocatòria que està impulsant la plataforma CAT (Consulta per l’Autodeterminació a Taradell) per celebrar una consulta el proper 13 de desembre de 2009 a la nostra vila, i davant la pregunta

“està d’acord que Catalunya esdevingui un estat de dret, independent, democràtic i social, integrat en la Unió Europea?”

les assemblees locals de Convergència i Unió i Esquerra Republicana de Catalunya, fem saber a tota la població de Taradell que

Fem una crida conjunta a la massiva participació en la consulta convocada.

Fem una crida conjunta a VOTAR SÍ, davant la pregunta assenyalada.

Amb aquest objectiu convidem a tothom a participar a l’acte conjunt que tindrà lloc el proper divendres 4 de desembre al Centre Cultural Can Costa i Font a les 20:30.

amb la presència de

Francesc Homs
Diputat al Parlament per CiU

Oriol Junqueras
Eurodiputat per ERC

Així mateix, agraïm a la plataforma ciutadana CAT la feina que està realitzant a favor de la celebració de la consulta.

ERC Taradell / CiU Taradell

Arxivat a