Manlleu posa música a la consulta sobiranista

Manlleu Decideix presenta el calendari de la campanya i habilita dos indrets per poder votar amb antelació.

Redacció osona.com
23 de novembre del 2009
Big Band, a la presentació del 13-D, a Manlleu
Big Band, a la presentació del 13-D, a Manlleu | Manlleu Decideix



Aquest diumenge 22 de novembre, Manlleu Decideix ha presentat el calendari de la campanya que precedirà la votació del referèndum del proper 13 de desembre. En un acte al Museu de Can Puget, la coordinadora manlleuenca ha congregat prop de 250 persones. Aquestes  han estat rebudes a les 6 de la tarda amb l’actuació del cantautor Joan Usart.

Seguidament, a les 7 de la tarda, ha estat presentat el calendari de la campanya que Manlleu Decideix portarà a terme amb l’objectiu de fomentar la participació el dia de la votació. A fi de fer arribar al major nombre de veïns possible, s’han programat un seguit de xerrades informatives localitzades als diferents barris de Manlleu. A més, la possibilitat de poder votar a partir de 16 anys i el fet de no discriminar per raó de la procedència faran que les escoles i els diferents col•lectius d’immigrants també siguin objecte d’exposicions informatives per part dels membres de Manlleu Decideix.

Finalment, l’actuació de la Big Band de Manlleu ha acompanyat la botifarrada popular que ha servit per concloure l’acte.

A partir d’avui mateix, i per a totes aquelles persones que prefereixin fer-ho amb antelació o que no puguin ser presents el dia de la votació, s’ha habilitat un sistema de vot secret anticipat. La Joieria K2 (Sant Jaume, 5-C, de dilluns a dissabte de 9:30 a 13 h i de 17 a 20 h)  i el Centre Mèdic del Ter (Avda. de Roma, 115, de dilluns a dijous de 10 a 13 h i de 16 a 20 h, i divendres de 10 a 13 h i de 16 a 18 h) seran els dos establiments on es podrà realitzar la votació de manera anticipada. També s’ha posat a disposició dels interessats el número de telèfon 686 46 93 93 per posar-se en contacte amb els responsables d’aquesta modalitat de vot.

Destacar que gairebé una cinquantena d’entitats del poble donen suport a la iniciativa promoguda des de Manlleu Decideix. A més, es creu que aquest nombre d’adhesions encara pot anar en augment.

Arxivat a