Alfons López Tena explica el procés de la consulta a Osona

En un acte a Manlleu.

Redacció osona.com
30 d'octubre del 2009
López Tena explica el procés de la consulta a
López Tena explica el procés de la consulta a



Aquest dimecres al vespre ha tingut lloc a l'auditori de Caixa Manlleu la xerrada sobre el dret a decidir a càrrec d'Alfons López Tena, coordinador de les consultes sobre la independència a Osona. L’acte estava organitzat per la coordinadora Manlleu Decideix.

L'acte, que ha reunit un centenar de persones, també ha tingut la intervenció de l'Anna Piella, portaveu d'aquesta coordinadora, i Jeroni Vinyet, portaveu d'Osona Decideix, on s'ha explicat quins eren els objectius de la iniciativa i les diferents maneres d'organitzar-se. S'ha posat molt èmfasi en la importància de mobilitzar una gran part de la població a l’hora d’anar a votar, sobretot aquella que queda exclosa de les urnes en els processos electorals.

Durant la xerrada també s'ha animat a la gent a unir-se a la campanya participant als propers actes, ajudant el dia de la consulta o bé fent una col•laboració econòmica a través del web d'Osona Decideix (www.osonadecideix.cat), al compte de Manlleu Decideix o bé a les diferents guardioles que hi ha repartides per la ciutat de Manlleu.

Arxivat a