L'Ajuntament de Tona dóna ple suport al referèndum

Tots els regidors del consistori (CiU i Tona Futur) aproven per unanimitat la moció de la consulta sobiranista.

Redacció osona.com
29 d'octubre del 2009
El ple de Tona aprova la moció de suport a la consulta sobiranista
El ple de Tona aprova la moció de suport a la consulta sobiranista | Pere Herms



Aquesta dimecres a la nit, l’Ajuntament de Tona ha aprovat la moció en suport de la defensa del dret a decidir i de la consulta popular sobre la independència de Catalunya. La moció, proposada per Tona Decideix (el grup impulsor de la consulta), ha estat llegida per la secretària de l’Ajuntament i aprovada per unanimitat amb els vuit vots a favor dels regidors de CIU presents al ple (només hi faltava l’alcalde Josep Salom per una indisposició que li ha impedit assistir al ple) i els quatre vots dels regidors de Tona Futur.

Des del consistori, s’ha destacat la importància de la consulta pel fet de tenir el dret de poder decidir el futur del poble català i democràticament i en llibertat i s’ha encoratjat a la població a participar de la consulta sense cap mena de por ni de complex.

Després de la votació, la sala de plens, ben plena, ha esclatat amb aplaudiments dels assistents.

Amb aquesta votació, Tona s’afegeix al conjunt de pobles osonencs que ja han aprovat mocions de suport a les consultes sobre la independència i es converteix en el municipi més gran d’Osona que aprova la moció per unanimitat (fotos: Pere Herms).







Arxivat a