La Fira de la Castanya omple de gom a gom els carrers de Viladrau

Venda de castanyes i productes artesans, feines tradicionals i activitats per a tota la família, proposta del certamen.

Redacció osona.com
26 d'octubre del 2009
Fira de la Castanya de Viladrau
Fira de la Castanya de Viladrau | Xevi Mas



La Fira de la Castanya ha tornat aquest cap de setmana a Viladrau, ja en la seva quinzena edició. El actes van començar divendres, amb la tradicional entrega de la Castanya de plata i els Castanyers de plata, que es van donar a l'editor Josep M. Castellet i la Plataforma pel Dret a Decidir.

Durant dissabte i diumenge, dies 24 i 25 d’octubre, els carrers del municipi es van tornar a omplir de gom a gom, amb una allau de gent que es va barrejar amb les parades, amb venda de castanyes i productes artesans. També hi va haver la mostra de feines tradicionals. Com a activitats complementàries, es van programar passejades en grups reduïts pel bosc per conèixer l'evolució dels castanyers i també passejades en poni per els més menuts.

Durant la jornada de diumenge es va fer el Tast Gastronòmic al Centre Cultural Europeu de la Natura (CCEN). En aquesta activitat, una dotzena de restaurants de la zona van oferir plats on la castanya era l'ingredient protagonista.

Viladrau continuarà els actes relacionats amb Tot Sants amb el Ball de Bruixes que es farà el dissabte 31 d'octubre. Els actes s’allargaran fins a l’11 de novembre, amb exposicions, xerrades i caminades entre d’altres propostes.

- Programa de la Fira de la Castanya
- Galeria de fotos de Fira de la Castanya 2008