La Festa del Bolet de Seva rep una allau de visitants

Bolets, bon temps, pont del Pilar i crisi econòmica, claus de l'èxit d'un certamen que es consolida any rere any. Hi assisteixen 25.000 persones.

Redacció osona.com
13 d'octubre del 2009
Un gran nombre de public ha visitat la Festa del Bolet de Seva
Un gran nombre de public ha visitat la Festa del Bolet de Seva | Josep M Costa


La Festa del Bolet de Seva, que s'ha celebrat aquest diumenge 11 d’octubre, ha tornat a omplir de gom a gom els carrers de la població de bolets, boletaires, professionals i aficionats, en una jornada plena d'activitats lúdiques i parades de productes autòctons de tota mena. El bon temps, la coincidència amb el Pont del Pilar i la crisi econòmica (tothom opta per activitats gratuïtes) han estat les claus de l'èxit de públic d'aquesta dotzena edició del certamen. Els organitzadors calculen que la trobada ha aplegat unes 25.000 persones.

Com cada any, un dels grans atractius de la festa ha estat el tastet de bolets, que l'organització ha posat a disposició dels visitants en racions de 3 euros. Se n'han vengut més de 2.200 terrines. Amb raig de vi inclòs.

La festa, que s'ha allargat durant tot el diumenge, ha comptat amb un munt d’activitats paral•leles, des d’espectacles infantils i actuacions al carrer fins a exposicions de bolets i fotografies.

- Cartell de la Festa del Bolet

Galeries de fotos d'edicions anteriors
Festa del Bolet (2008)
Festa del Bolet  (2007)
Festa del Bolet (2006)