Tornen les cues a la C-17

Aquest dilluns es reprodueixen els problemes a la zona de Sant Quirze.

El Ripollès.info
12 d'octubre del 2009
Cues a la C-17 durant l'operació sortida del pont del Pilar a Orís
Cues a la C-17 durant l'operació sortida del pont del Pilar a Orís | Josep M Costa



La situació complicada fins a la nit. Dilluns 12 22:00
La situació a la C-17 no es normalitzarà fins tard. A les 10, segons el SCT, encara hi ha nou quilòmetres de cua a Sant Quirze de Besora. En canvi a la zona de Centelles ja no hi ha retencions.

Cues quilomètriques. Dilluns 12 20:00
Aquest dilluns el tram de Sant Quirze de Besora torna a ser molt problemàtic. Hores d'ara ja s'acumulen 11 quilòmetres de cua que se sumen als tres a la zona de Centelles.

Retencions també a Centelles. Dilluns 12 19:00
A mesura que avança la tarda no només augmenten les retencions a Sant Quirze de Besora -hores d'ara la cua és de 4 km- sinó també a Centelles. En aquest punt hi ha tres quilòmetres de cua en sentit Barcelona.

Comencen les retencions. Dilluns 12 17:30
Tornen les retencions aquest dilluns d'operació tornada. De moment, només afecten dos quilòmetres a la zona de Sant Quirze de Besora.

El punt més conflictiu de l'operació tornada. Diumenge 11 22:00
A les deu del vespre continuen les retencions a la C-17, concretament vuit quilòmetres des de Sant Quirze. És l'única carretera que a aquesta hora continua presentant problemes.

Cues quilomètriques. Diumenge 11 20:30
Tarda-vespre molt complicat a la C-17. Des de quarts de set les cues afecten tot el tram del Bisaura i el Ripollès. Hores d'ara, segons el SCT, hi ha 13 quilòmetres de cua en sentit sud, concretament des del quilòmetre 82 al 95.

Matí complicat. Dissabte 10 14:00

El matí ha estat complicat. Els dos punts conflictius han estat a Sant Quirze de Besora i a Ribes de Freser. Tot i això les cues no han superat el quilòmetre de retencions.

La situació es normalitza. Divendres 9 18:55
La situació a Paret del Vallès s'ha normalitzat. Hores d'ara segons el Servei Català de Trànsit no hi ha retencions a cap punt de la C-17.

Accident a Parets. Divendres 9 18:30

Un accident al terme de Parets del Vallès ha obligat a tallar un carril en sentit Ripollès al quilòmetre 14. Això ocasiona a les 18:30 un quilòmetre de retencions

Prèvia. Divendres 9 16:00

La C-17 a Sant Quirze de Besora és un dels punts marcats en vermell en el dispositiu especial de trànsit del pont del Pilar. Les obres de desdoblament de la C-17 -que obliguen a desviar la circulació per l'interior de Montesquiu i Sant Quirze entre altres afectacions- agreujaran una situació marcada pel gran nombre de persones que s'acosten al Ripollès atretes, entre altres, pels bolets. Es calcula que mig milió de vehicles sortiran des de l'àrea metropolitana de Barcelona.

- Dossier del SCT, amb punts conflictius