Les Masies de Roda inaugura l’Ajuntament

A l’acte hi assisteix Carles Bassaganya, director general d’Administració Local.

Redacció osona.com
05 d'octubre del 2009
Inauguració Ajuntament les Masies de Roda
Inauguració Ajuntament les Masies de Roda | Departament d\'Acció Social



El director general d’Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques, Carles Bassaganya, acompanyat del coordinador territorial del Departament a la Catalunya Central, Antoni Casassas, ha inaugurat el nou Ajuntament de les Masies de Roda, aquest dissabte a les 12 hores. L’acte ha estat copresidit per l’alcalde, Ramon Isern.
 
Amb una inversió total de 597.505 euros, el Departament de Governació ha finançat les obres del nou consistori amb 309.067 euros del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC). El nou edifici s’ha construït per millorar l’atenció a la ciutadania i també per ubicar-hi nous serveis.

Un edifici totalment nou

Les obres han tingut un cost aproximat de 700.000 euros, dels quals gairebé el 70% ha estat subvencionat per la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

El nou Ajuntament consta de dos edificis amb una superfície total construïda de 386 m2. En l'edifici administratiu s'hi ubiquen les dependències municipals, on hi ha l'alcaldia, secretaria, arquitecte i enginyer municipal, sala de juntes, Jutjat de Pau i Serveis Socials. L'edifici representatiu és de dues plantes; a la primera hi ha l'arxiu històric municipal i una sala polivalent que està habilitada com a sala d'eleccions, sala d'exposicions o despatx de reunions per les entitats. A la planta superior s'hi troba la sala de plens, preparada també per fer-hi cursos de formació, xerrades, conferències, etc.

El nou Ajuntament està ubicat al futur nucli urbà central del municipi, on s'hi concentraran el major nombre de serveis municipals i on els propers anys es construirà un nou nucli de població.

- Més informació i fotos de l’Ajuntament 

Arxivat a