La Fira del Tast del Bisaura passa amb nota el 10è aniversari

El certamen compta amb una bona assistència de públic.

Redacció osona.com
05 d'octubre del 2009
Fira del Tast del Bisaura
Fira del Tast del Bisaura | Josep M. Cosa



La desena fira del Tast del Bisaura s'ha celebrat aquest dimenge , 4 d'octubre, amb una alta
assistència de públic.

Durant tot el matí, la venta de producte artesà s'ha compaginat amb la realització de les diferents activitats paral•leles previstes. La inauguració de l'espai Tasta'ns en el qual es podien degustar broixetes fetes en base als productes artesans alimentaris de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, han tingut bona acceptació entre les persones assistents a la fira.

- Veure programa d’actes

------------
NOTA DE PREMSA / PRÈVIA
CONSORCI DE LA VALL DEL GES, ORÍS I BISAURA
LA DESENA FIRA DEL TAST DEL BISAURA INAUGURA L’ESPAI TASTA’NS

La Fira comptarà amb una cinquantena de parades d’artesania i demostracions d’oficis.

La producció artesanal alimentària és el sector millor representat en aquesta desena edició de la Fira del Tast del Bisaura. Una tercera part de les parades que seran diumenge al matí a Sant Quirze de Besora posaran a la venta productes artesanal  alimentaris. Entre les parades d’alimentació hi haurà una bona representació de Tasta’ns, la marca que agrupa els productes alimentaris de la Vall del Ges, Orís i Bisaura.

La inauguració de l’espai Tasta’ns és de fet una de les novetats d’aquesta desena edició de la Fira. A partir de les 12 del migdia les persones visitants podran fer una degustació de productes Tasta’ns elaborats expressament per a l’ocasió. Amb aquesta iniciativa es pretén posar en valor el consum de producte propi del territori.

Totes les parades tenen en comú l’exposició i venda de treball artesanal. S’hi podrà trobar joguines fetes a mà, brocanteria i joieria, elements per la decoració, esmalts, robes i teixits manufacturats. Durant el matí el públic visitant també podrà veure demostracions d’oficis artesanals de joieria, treballs amb boix, tints naturals, fusta i relleus, estampació de roba i producció de teixits amb teler.

La fira comptarà per altra banda amb la carpa del Bisaura, un espai pel coneixement de territori representat a la fira, així com una mostra de les entitats i del sector comercial del Bisaura.

Els habituals Bisaurart, torneig de bàsquet 3x3, el mercat del Trastet i l’animació infantil com cada any també seran presents a la fira.