ERC es mobilitza per celebrar referèndums a tota la comarca

La federació comarcal crida a files als quadres per lligar el màxim nombre de consultes.

Redacció osona.com
02 d'octubre del 2009

Esquerra Osona vol fer notar que és la segona força municipal a la comarca, i les consultes per la independència és el millor altaveu. Amb aquest criteri la Federació Comarcal ha cridat a files a tots els seus efectius perquè donin suport a les consultes sobiranistes a la comarca a través de l'aprovació de mocions als ajuntaments.

Segon un comunicat emès per ERC, amb aquesta intenció la  Federació Comarcal d'Esquerra Osona ha reunit als responsables de les seccions locals osonenques i a membres dels grups municipals  durant la darrera setmana per preparar una estratègia comuna, sobretot als municipis  com el Lluçanès o la Vall del Ges que volen celebrar les consultes conjuntament, per poder celebrar referèndums com el d’Arenys.

Esquerra recorda en el mateix comunicat que en municipis “com ara Olost, Taradell, Santa Eugènia de Berga, Santa Eulàlia de Riuprimer, Roda de Ter, Sant Quirze de Besora, Sant Vicenç de Torelló, Prats de Lluçanès o l'Esquirol, els grups municipals d'Esquerra - Acord Municipal ja han presentat mocions al respecte i s'han aprovat”.  A més també afegeixen l’acord assolit a Vic o la negociació a Torelló.