Fotos: la Mort s'emporta en Toca-sons a l'altre barri

Redacció osona.com
26 d'agost del 2009
Arribada del bandoler Toca-sons a Taradell
Arribada del bandoler Toca-sons a Taradell | Adrià Costa



Galeries de fotos:arribada d'en Toca-sons, judici i execució, poblat bandoler, animació infantil amb Pep López, cabaret ambulant i concert dels Rengles, pregó, Mercat Medieval | -Més fotos i vídeos, des de Taradell bloc | -Foto-denúncia: bretolades

La pluja fina, que va ser present en bona part del recorregut, no va impedir l'arribada anual d'en Toca-sons a Taradell, aquest dimarts 25 d'agost. L'únic acte previst que es va haver de suspendre van ser els focs artificials, que es van mullar.

El bandoler, carecteritzat enguany per Miquel Trilla, va fer la seva irrupció a la població a les 7 de la tarda, a cops de trabuc i envoltat de centenars de persones que no es volien perdre cap detall de la festa.

El bandoler va saquejar i atemorir tota la població fins que va ser capturat pel sometent a la plaça de les Eres. Tot seguit, es va celebrar el judici i va ser condemnat a la forca. Tot i això, el bandoler es va escapar de la justícia gràcies a la seva companya que va malferir al botxí.

El final de la festa, però, va tenir una desenllaç inesperat. Quan en Toca-sons i la seva companya marxaven a buscar la seva quadrilla, va aparèixer la Mort i li va anunciar que el venia a buscar. La Mort es va emportar en Toca-sons a l’altre barri i tots dos es van perdre en la fosca de la nit.

----------
Les grans incògnites
Publicat el dimarts 25 d'agost, 11:00 hores

Qui serà en Toca-sons? Serà declarat culpable o innocent? Si se’l condemna, serà penjat o fugirà? Totes les grans incògnites de la festa d’en Toca-sons de Taradell es desvetllaran aquest dimarts, a partir de les 7 de la tarda.

Abans que el bandoler i la seva banda irrompin a cop de trabuc pels carrers de Taradell, aquest dimarts hi ha programades un munt d’activitats, entre les que destaca el Mercat Medieval.

A la foto a sota, el pregó, aquest dilluns.

- Veure programa d’activitats per aquest dimarts

Arxivat a