Un home mor encès al mig del mercat de Torelló

La policia investiga si va ser un accident voluntari o fortuït.

Redacció osona.com
21 d'agost del 2009

Miquel Calmaestra ha mort aquest dijous a l’Hospital de la Vall d’Hebrón de Barcelona a causa d’unes fortes cremades a tot el cos. L’home es va encendre a dins del Mercat Municipal de Torelló.

Els fets van ocórrer el matí. Calmaestra, minusvàlid que anava en cadira de rodes, estava fumant quan, de sobte, es va encendre. Tot i l’ajuda d’alguns testimonis consternats i del membres de seguretat, l’incident va provocar-li cremades al 50% del cos.

Un helicòpter el va traslladar d’urgència al centre hospitalari de la ciutat comtal, on va perdre la vida unes hores més tard. Al lloc dels fets s’hi van traslladar tres dotacions de bombers.

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per esbrinar el que va passar. Encara no han finalitzat els interrogatoris i no es descarta cap hipòtesi, des de l’accident fins a una acció voluntària del propi afectat.

Les úniques dades que han transcendit del cas és que l’home estava fumant i que estava xop amb alcohol de cremar, segons han confirmat a osona.com fonts dels Mossos d’Esquadra. La investigació determinarà si ha estat un accident voluntari o fortuït.

Arxivat a