Mor Maria Rosa Collell, tinent d'alcalde de Manlleu

ACN
10 d'agost del 2009

La segona tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Manlleu, Maria Rosa Collell, ha mort aquest dilluns després d'una llarga malaltia, segons han confirmat fonts municipals. Collell havia assumit les regidories de Cultura i Participació Ciutadana del consistori osonenc i aquest era el segon mandat que formava part de l'equip de govern com a membre del grup d'ERC.

Des del juny de 2008, el regidor Josep Mas, també del grup d'ERC, havia assumit les tasques de Collell, que va haver de renunciar temporalment a les seves responsabilitats municipals a causa de la seva malaltia. Maria Rosa Collell tenia 55 anys.

Collell va ser durant el passat mandat consellera comarcal de Cultura. Actualment era consellera, a l'oposició, dins del grup d'ERC.

Des del consistori han informat que en aquests moments s'està decidint quin tipus de dol es farà a nivell municipal. El que es donava per segur és que es farà un minut de silenci aquest dijous en el pregó de la festa major del municipi osonenc. També hi ha intenció de que el proper divendres, 14 d'agost, es faci un altre minut de silenci en record de la regidora traspassada en la celebració de la festa del Serpent. Maria Rosa Collell havia estat una de les impulsores de la seva creació ara fa quatre anys.

Fonts municipals no han confirmat si hi haurà cap tipus de cerimònia i ha expressat que seguiran les voluntats de la família. Collell serà incinerada aquest dimarts.

----------
NOTA DE PREMSA
Associacions de Manlleu recordant la Maria Rosa

Són dies tristos per Manlleu perquè ens ha deixat la Maria Rosa Collell, regidora de Cultura i Participació Ciutadana. Durant els últims anys ella ha contribuït, amb el seu interès i amb el seu esforç, al creixement del moviment associatiu de Manlleu i al desenvolupament de diferents iniciatives populars.

La seva franquesa i el seu tarannà obert han facilitat, en bona mesura, la relació amb les entitats fins i tot quan la manera d’entendre i veure les coses no era coincident.

Sempre estava pendent dels interessos i les necessitats de les nostres associacions amb coratge i esforç, encara que a vegades no les pogués solucionar.

En definitiva, durant els anys que la Maria Rosa ha estat regidora hem pogut compartir amb ella inquietuds, neguits i treballs i, per això avui volem agrair-li la bona disponibilitat, l’afecte i la sensibilitat que sempre ha tingut cap a les associacions i entitats de Manlleu.

Gràcies Maria Rosa

AAVV Baix Vila, Coromina, Dalt Vila, el Puig, Erm, Gràcia, Vilamirosa
A.C.A. Peña Flamenca de Manlleu
A.F.A. Miquel Martí i Pol
Associació l’Ordit
CITE-CC.OO.
Club Primer Pis
Coordinadora Setmana PIC
El Petit Comitè
Jameïat Essalam
Manlleu amb el Poble Sahrauí

Arxivat a