La Botiga al Carrer de Vic puja els visitants però baixa les vendes

Uns 80 establiments tornen a ocupar els carrers de la capital vigatana.

Redacció osona.com
27 de juliol del 2009
La Botiga al carrer de Centrevic
La Botiga al carrer de Centrevic | Joan Mill



Aquest dissabte, dia 25 de juliol, va tenir lloc a Vic una nova edició de la Botiga al Carrer. Es va fer a la Rambla del Passeig i del Carme (carrer Manlleu tallat per obres).

Hi van participar uns 80 comerços. La proposta va tenir també un component lúdic, amb actuacions musicals i un espai per jugar els nens.

- Més informació

-----------
NOTA DE PREMSA
ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS CENTREVIC

Més gent però menys vendes en la Botiga al Carrer d’aquest passat dissabte

- Riuades de gent van omplir les Rambles sobretot durant la tarda i van gaudir de tot tipus d’atraccions i espectacles malgrat la forta calor

- Van participar una vuitantena d’establiments

- Les vendes van ser desiguals, però la tònica general va ser que s’havia baixat respecte l’exitós any passat

La Botiga al Carrer es va celebrar aquest passat dissabte 25 de juliol al llarg de les Rambles del Passeig i del Carme.

En aquesta edició, CentreVic va fer la seva major aposta en mitjans per poder convertir aquesta Fira en un autèntic esdeveniment lúdic. I ho va aconseguir. Molta gent, sobretot famílies, van poder gaudir dels espectacles i les atraccions que la organització havia preparat al llarg del Passeig durant la tarda. L’Associació va poder calibrar la capacitat de convocatòria de la Fira sense el Mercat del dissabte i la resposta va ser massiva.

A nivell de vendes, EN general, es va vendre menys que l’edició d’estiu de l’any passat. No es va vendre poc, però l’any passat s’havia venut moltíssim i l’indicador estava molt alt. La organització creu que s’ha pogut donar per dos motius: per la conjuntura, efecte emocional de la crisi, i per les dates, pràcticament a final de mes.

CentreVic continuarà treballant per trobar l’encaix adequat per aquesta Fira per tal que es puguin complir amb tots els objectius.

Arxivat a