Foc al Casal Independentista de Vic

El Manel Viusà atribueix l'incendi de la nit de Sant Joan a un atac feixista. Dijous: concentració a les vuit davant de l'Ajuntament.

Redacció
24 de juny del 2009
Incendi al Casal
Incendi al Casal


Un incendi ha destruït totalment durant la nit de Sant Joan el magatzem del Casal Independentista Manel Viusà de Vic. L'assemblea del local ho atribueix a un “nou atac feixista” i han denunciat que s'ha posat en perill la vida d'una persona d'edat avançada que viu a un habitatge de la mateixa finca. També denuncien que aquest pis ha quedat molt malmès.

Segons el comunicat del Casal “no és el primer atac que rebem, i com sempre, des de les altes instàncies polítiques i judicials, mai ningú ens ha fet cas, potser haurem d´esperar a que succeeixi quelcom més gros, com ha estat a punt de passar avui, perquè tots aquests organismes es belluguin?”. Així mateix lamenten que les institucions “callen” tal i com fa l'Ajuntament davant els “atacs despiadats dels regidors feixistes” en referència als insults de la Plataforma als regidors de la CUP.

Per denunciar l'agressió, l'assemblea del casal ha convocat una concentració de “rebuig al feixisme” per aquest dijous 25 de juny a les vuit del vespre a davant de l'Ajuntament vigatà.



Comunicat del Casal Independentista Manel Viusà

Aquesta matinada de Sant Joan, el Casal Independentista Manel Viusà ha patit, una altra vegada, un atac feixista amb l´incendi i destrucció total del magatzem i fent perillar la vida d´una persona, ja gran, que viu just al damunt, deixant molt malmesa la vivenda d´aquesta família.

No és el primer atac que rebem, i com sempre, des de les altes instàncies polítiques i judicials, mai ningú ens ha fet cas, potser haurem d´esperar a que succeeixi quelcom més gros, com ha estat a punt de passar avui, perquè tots aquests organismes es belluguin? Totes aquestes institucions han callat com ho fa l'ajuntament davant els atacs despiadats dels regidors feixistes contra els altres .

Ni aquests atacs ni aquest silencis ens faran callar i no tolerarem que torni a passar. Davant de cada atac feixista actuarem en conseqüència. Per demà dijous, doncs, dia 25 de juny i a les 8 del vespre fem una crida i convoquem a tothom a manifestar-nos davant de l´ajuntament com a  rebuig al feixisme.
Arxivat a