Núria Codina, nova directora de Canal Català TV

Redacció osona.com
13 de maig del 2009

Núria Codina Forcada, la fins ara directora de Canal Català Osona (TVO), ha estat nomenada directora general del Canal Català TV. El nomenament oficial va ser dimarts al vespre.

Codina substituirà a Marta Polo, que alhora ha estat nomenada adjunta a la direcció de continguts de Tele5.

Núria Codina és llicenciada en Ciències de la Informació, i ara fa tres anys va assumir la direcció del canal degà  de televisió comarcal a Catalunya, TVO.

- Anar al web de Canal Català TV

------
NOTA DE PREMSA
CANAL CATALÀ TV

Núria Codina és la nova directora de Canal Català TV

Codina relleva en el càrrec a Marta Polo, que a partir de dilluns s’incorpora d’adjunta a la Direcció General de Continguts de Telecinco

Llicenciada en Periodisme per la UAB, Núria Codina va néixer a Vic l’any 1970 i fa 11 anys que treballa a TVO, actualment Canal Catal d’Osona. En els darrers tres anys ha estat la directora de Canal Català d’Osona, des d’on ha assumit tasques de representació de l’empresa en la demarcació així com l’encesa digital a la comarca.

A partir de la propera setmana, Núria Codina serà l’encarregada de la gestió dels aspectes comuns de les televisions associades, així com de millorar la qualitat de la producció pròpia, vetllar per la diversitat de programes i pel foment de les sinèrgies entre les televisions associades. Una de les seves principals tasques serà l’acompanyament de totes les televisions del grup a l’encesa digital.

Marta Polo s’incorpora al Grup Telecinco

Després de més de 10 anys a l’empresa, Marta Polo abandona Canal Catal  TV per emprendre un nou camí dins el Grup Telecinco. A partir de dilluns, Marta Polo s’incorpora com a adjunta al Director General de Continguts, Manuel Villanueva.

La periodista de 29 anys ha dirigit Canal Català TV en els darrers dos anys. La seva relació amb l’empresa va començar a l’antic Canal 50 d’on va ser responsable d’informatius i posteriorment directora de Canal Català Vallès.