Les escoles de Tona pedalen per l'educació

La pedalada popular va reunir gairebé 900 persones. La iniciativa estava organitzada per les AMPA i els vuit centres educatius del poble.

Redacció osona.com
11 de maig del 2009



Aquest diumenge, dia 10 de maig, i amb el lema "Tots junts, pedalem per l'educació", es va celebrar a  Tona una bicicletada popular. La iniciativa estava organitzada per les AMPA i escoles del poble.
Els participants van realitzar una passejada curta pels carrers del municipi, apte per a tots, grans i petits, amb un recorregut de prop de tres quilòmetres que va passar pels vuit centres educatius de Tona. 

Els inscrits, pares, mares i nens, eren uns 900. Tot i això, l'afluència, segons els organitzadors, va ser un xic menor perquè l'acte va coincidir amb la presentació dels equips de futbol de la Fundació UE Tona, i moltes famílies es van haver de partir. 

El recorregut va començar a les 9 del matí al pati de l'Era de Dalt, amb una xocolatada, i va continuar cap a l’IES Tona, la Cuca Fera, el CEIP el Castell, l’escola Vedruna, l'Escola d'hostaleria d'Osona, el PIVE i el Pa amb Xocolata. Als avituallaments (a cada un dels centres) hi havia sorpreses i regals: un bolígraf, una poma, begudes i carmels...
 
El fi de festa es va fer a la 1 del migdia a la plaça Major, on es van llegir diversos textos creats per alumnes dels diferents centres.

Arxivat a