Les JERC reclamen que no se suprimeixi el batxillerat nocturn a Vic

L’IES Jaume Callis és l’únic centre de la comarca on s’imparteix aquesta modalitat de batxillerat.

Redacció osona.com
06 de maig del 2009

- Notícies publicades

NOTA DE PREMSA
Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya
Secció local de Vic


PEL MANTENIMENT DEL BATXILLERAT NOCTURN A LA CIUTAT DE VIC
Davant l’anunci del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya de suprimir l’oferta de Batxillerat nocturn que s’imparteix des de fa dècades a l’Institut Jaume Callís de Vic, les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya – Vic volem fer públiques les següents consideracions:

- L’IES Jaume Callís és l’únic indret d’Osona que s’imparteix Batxillerat en horari nocturn.

- Aquesta modalitat d’estudis permet compaginar l’horari laboral amb el d’estudi a aquell alumnat que així ho hagi de realitzar.

- Demanem a l’Ajuntament de Vic i als ajuntaments de la comarca, així i com el Consell Comarcal d’Osona, que exigeixin el manteniment d’aquests estudis a la ciutat de Vic.

- Reclamem que des dels Serveis Territorials a la Catalunya Central del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, s’emprenguin mesures en la direcció de reconsiderar la decisió de suprimir l’oferta de batxillerat nocturn.

- Donarem suport a les accions que sorgeixin en el sentit de reclamar el manteniment d’aquests estudis a la ciutat de Vic i esperonem a la comunitat educativa a emprendre mesures de pressió en aquest sentit.

4 de maig del 2009

Arxivat a