Vídeo: concert de gralla i piano a la catedral de Vic

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AhG32tIdaaE[/youtube]

Redacció osona.com
04 de maig del 2009


Josep Sentmartí i Jordi Vila, a la gralla i al piano respectivament, van oferir aquest diumenge, dia 3 de maig a les 12:15 hores, un concert inèdit a la catedral de Vic. Aquests era la primera vegada que un duet com aquest actua a la catedral. La iniciativa va tenir una molt bona acollida i el temple es va omplir gairebé fins a la meitat.

Segons Sentmartí, aquest fet ajudarà a que el públic vagi veient com la gralla "passa de ser un instrument de carrer, sovint tocat de qualsevol manera, a ser un instrument comparable a qualsevol altre".

Us adjuntem el tríptic amb la informació del concert, però hi va haver un canvi: no van tocar la “Sonateta en La menor” (tercera peça) sinó la "Suite del temps", del músic i compositor vigatà Lluis Torana. En aquesta peça també hi va participar el mestre graller Joan Sanagustín d'Esplugues de Llobregat (a la foto, a sota, amb Sentmartí i Vila).

A part d'aquesta peça, dins el repertori n'hi havia dues més que eren inèdites: "Música per un diumenge", de Conrat Setó i la Suite del Castell, de Lluís Toran.
- Díptic del concert





Arxivat a